diumenge, 7 d’octubre del 2012

Les aplicacions del Google Drive


Avui explicaré un activitat que he fet juntament amb el meu grup, en classe de Gestió de l´informació i TIC.
L´activitat va relacionada amb les aplicacions del Google Drive, per així poder conèixer millor el funcionament.
Per això el exercici consisteix en crear un document en comú, fer la presentació amb diapositives i fer un petit formulari.
El tema a tracta per fer aquesta activitat és "La seguretat dels arxius" on és fa referencia dels dispositius que s´ utilitza avui dia, i la forma de fer una copia de seguretat.

Pas per pas, primer vam fer el document que ara us mostraré:
1)Per poder fer-ho primer s´obre les aplicacions del google Drive i crear un document de text. I per a poder fer el document totes hem de compartir el document i posar la direcció de cada una, així totes pode anar fent en el mateix document a l´hora.





2)Per fer la presentació en vinyetes, és fa com un document normal però clicant, presentació i compartint la presentació amb tots els membres del grup, per a que pugin participar.
A continuació penjaré como a quedat la nostra presentació del document abans esmentat.





3)Per fer el formulari n´has de pensar bé les qüestions que vols fer i seleccionar el tipus de formulari (per poder afegir elements adients per a fer les respostes, ja que ni han de diferents tipus: test, textos, llista, etc.
Aquest és el formulari que he fet.


Treballar amb google Drive m´agradat,ja que son aplicacions molt útils i que faciliten el treball en grup a la mateixa hora, ja que és pots compartir els documents i entre tots és pot fer, modificar, debatre en el xat, etc.


Fins aquí la meva experiència amb google Drive, US ANIMO A PROVAR-HO!!

Fins aviat.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada